O meni


Zdravo! Ja sam Bojana i strastveni sam ljubitelj putovanja. Pored putovanja, volim i fotografiju, pisanje, muziku, ples, kuvanje i dekoraciju hrane, ručne radove... Ponosna sam mama jednog malog dečaka. Inače sam doktor organizacionih nauka, i bavim se naučnim istraživanjem. Živim u Beogradu, glavnom gradu Srbije, koji ima mnogo toga da ponudi turistima, iako je nedovoljno istražena turistička destinacija.

Na blogu možete da pročitate doživljaje sa mojih evropskih putovanja, ali i da pronađete inspiraciju za Vaše sledeće putovanje. Pričaćemo o atrakcijama, lokalnoj hrani, atraktivnim festivalima, smeštaju, prevozu...kako u Srbiji, tako i u evropskim zemljama koje sam posetila.

Blog sam zamislila kao mesto na kome možete naći razne informacije vezane za putovanja. Evropska putovanja su objedinjeno prikazana, a ako ste zainteresovani da vidite tekstove iz konkretne države, možete ih tražiti po kategorijama. Sledeća tema su izleti i putovanja po Srbiji, koji će Vas, nadam se, motivisati da bolje upoznate zemlju u kojoj sam rođena i u kojoj živim i danas. Objavljivaću Vam i „moje top liste“, sa najupečatljivijim iskustvima koja sam doživela na putovanjima. Kako sam veliki ljubitelj hrane, u okviru sekcije recepti, objavljivaću recepte lokalne hrane koja mi se dopala, a do kojih sam došla tokom putovanja. Kako su novogodišnji i božićni praznici za mene najlepši deo godine, u kategoriji "Božićni vašari" možete naći tekstove sa destinacija koje sam posetila u ovo doba. Ako želite da saznate „iz prve ruke“ o destinacijama na kojima boravim, vidite zanimljive reportaže, slike i snimke, pratite moj instagram profil @boyanayow. Nadam se da ćete uživati u čitanju isto koliko uživam i ja kada sve ovo stvaram!


Posećene države